2 Temmuz 2012 Pazartesi

BİR O YANA - BİR BU YANA (VOL:4)


Merhaba sevgili traleybüslerim,
Merhaba kıymetli hacıyatmazlarım.

Artık böyle karşılamalara alışmalısın sevgili okuyucu. Her ne kadar artık nasıl hitap etmem gerektiğini şaşırmış olsam da, her yeni yazıda siz sevgili okuyucularıma yeni anlamlar yüklemeye çalışıyorum işte fena mı? Mesela sabah böyle göt baş bir yerde uyandınız diyelim. O aksi bakışlarla etrafa bakarken ve ''ulan gene mi sabah oldu?'' diye düşünürken hooop birden vefakar blogger dostunuz AmaçsızÇocukTribi yardımınıza koşuyor ve o gün için sana biçtiği sıfatları sıralamaya başlıyor. Birden bire bal dudaklı oluyorsun, sonra bir bakmışsın ki şekerpare... Hem ben sevap kazanıyorum, hem de sen mutlu oluyorsun işte fena mı? He ama dersen ki, ''senin bu yaptığın çıkarcılıktır, ey AmaçsızÇocukTribi!'' heh işte biz o gün tükeneceğiz be sevgili okuyucu...

  1. Birden numaralı maddelere geçiş yaptım ya hani, şaşırdın dimi?
  2. Bi film fragmanı gördüm, böyle adamlar baya baya aksiyonlu ölmeli - öldürmeli bir şey çekmişler. Fragmanın sonunda diyor ki, ''Biz bunu taaa 2013 de göstericez.'' Lan?! Sonra işte ben bunu görünce tabi bir sinirlen, bir köpür, sonra dayan koskoca Holywood'un kapısına, ''nerde lan bu filmin yönetmeni? nerde lan bu yapımcı?'' diye çemkir...
  3. Sonra bir baktım sabah olmuş...
  4. Ben hayatım boyunca parmak arası terlik kadar çaresiz bir nesneye rastladığımı düşünmüyorum. O ne öyle lan milletin parmak aralarına sokulmalar, yoldan geçen herkesin ''aha bu bunu giyiyosa bu kesin ibnedir.'' tarzı eleştirilerine hedef olmalar... Parmak arası terlik olmak bence çok zor. Çok acı verici.
  5. ''Çay bahçesi'' hadi gene kabul edilebilir ama ''Aile Çay Bahçesi'' nedir? Diğerinde fuhuş, alkol, uyuşturucu ne ararsan var da, hani böyle diğerinde her yer yemyeşil gibi... Kelimelere fazla takılıyorum.
  6. ''Halay başı'' diye bir meslek olduğuna inanıyorum. Her düğünde halay başının değişmediği bir dünya hayal ediyorum. Sonra saçmaladığımı fark edip susuyorum.
  7. Farkında mısınız hiç bir şekilde eğitici bir bloğum yok. Burası nasıl bu hale geldi hala anlamış değilim. =)
  8. Bir gün de sorun lan, nasılsın? ne yaparsın? necisin? kimsin? kimlerdensin? olum bu kadar mı değersizim lan sizin için?
Neyse... Hepinizi kucaklıyorum. =)











1 yorum: