22 Mayıs 2013 Çarşamba

BİR O YANA - BİR BU YANA (VOL:25)

Merhaba ortalama olarak 100 trilyon hücreye sahip olmaktan dolayı gururlanan sade vatandaşlar.
  • Trigonometri varlığını ikindi namazına borçluymuş. Dönemin ünlü bilim adamlarından Battani, ikindi namazını hesaplamaya çalışırken... LAN!!! Ne olurdu yani ikindi namazını kaza yapsaydın Battani? Ne olurdu Yunanlılar da bunu geliştirmeyiverseydi? Ne olurdu yani? :(
  • Geçtiğimiz günlerde Ankara metrosunda ''SAYIN YOLCULARIMIZ LÜTFEN AHLAK KURALLARINA UYUNUZ'' şeklinde bir anons yapılmış. Acaba metroda ''kızlı erkekli (!)'' oturanları mı gördü güvenlik? Yoksa seyir halindeyken herkes aniden soyunup çılgın atmaya mı başlamıştı?
  • AVM'lerde masaj koltuğuna oturan insan mahcubiyeti diye bir şey var. Bir sürü insan yanlarından geçip giderken mahcup şekilde titreyen bu insanlar ''ay valla böyle olacağını bilsem oturmazdım ehehe'' diyerekten savunurlar kendilerini. Titreşim bittikten sonra da ''böyle alttan alttan titriyor ama bakma sen valla çok yararlı'' olur. Elbette öyle olur. Mutlaka öyle olur. (buraya kurnaz gülücük gelecek.)
  • Entellektüelliğe giriş ders-1 : vücudunun görünen bir yerine Küçük Prens dövmesi yaptır.
  • Yukarıdaki madde gerçek olaylardan ilham alınarak yazılmıştır ve ''entellektüelliğe'' kelimesi yazılırken fazlasıyla sıkıntı yaşanmıştır.
  • Babayla televizyon izlemek her zaman için stresli bir aktivitedir. Çünkü babalar her zaman sevdiğiniz programı es geçerler. Siz ona yeniden dönmesini söyleseniz bile o an zaman yavaşlar, sinirler harap olur. Çünkü babalar kumandayı yavaş kullanır. Lütfen televizyon kumandasını babanızdan uzak tutmanın yollarını bulunuz. Bunu da benden beklemeyin canım!
  • Diş dolgusu denilen şey belirli aralıklarla düşer. Hiç sektirmez, mutlaka düşer. Böylece dişçinin ''gene gel'' cümlesi bir anlam kazanmış olur.
  • ''Oyyyhh sonunda sıcaklar da geldi he'' diyerekten dolaşmaya başladığınızın farkındayım. Fakat lütfen samimi ol! Sen de ben de biliyoruz ki bu cümleyi kurduğuna kuracağına çok yakında pişman olacaksın. BİM'e sığınıp serinlemeye çalıştığın anlarda lütfen aklına getir bu söylediklerimi. Çok pişman olacaksın çok! Ayrıca şunu unutmamalısın ki sevenler gece ölür!
  • ''Birçok insan, mutlu olduğunu bilmediği için mutsuzdur.''
  • Daha çok yazacağım aslında ama bir sonrakini merak et istiyorum.
  • Görüşmek üzere terk edilmiş gezegen Plüton'u unutmayan vefalı kişi. Görüşmek üzere ıssız sokaklarda hoplaya zıplaya yürüyen neşeli kız. Görüşmek üzere çorabının kirli olup olmadığını koklayarak anlamaya çalışanlar.


2 yorum:

  1. Hep kıskançlıktan yapıyorlar bunları.. Bakıyor adam güzel bi hatun var ortada.. yanındaki adama bakıyor vay tipi s..timin diyor.. sonra benim neden yok diyor.. ben neden bi kızın elini diyor tutamıyorum diyor ve ulan ahlaksızlar diyor.. lütfen diyor ahlak kurallarına diyor uyalım.. ama aslında o sırada kıskançlık zirve yapmış durumda.. içinde atlar çiftleşiyor.. :D

    metro değilde ankaray var bide.. ankaray vagonlarında striptiz borusu gibi borular var seyir halindeyken birileri soyunacaksa boru dansı yaparak soyunsun lütfen :)

    YanıtlaSil